Een mooie toekomst lijkt voor vergeten kinderen heel ver weg

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Verkade en Het Vergeten Kind zetten zich in voor deze kinderen en strijden voor een liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. Help jij mee?

Wat doet Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind vraagt heel Nederland om niet langer weg te kijken maar mee te strijden voor de vergeten kinderen van Nederland. We kunnen niet altijd voorkomen dat het thuis niet fijn is, maar met elkaar kunnen we wel een vangnet vormen voor deze kinderen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord, waardoor de jeugdzorg verbetert. En samen kunnen we ze uit hun moeilijke thuissituatie halen en tijdens onze speciaal georganiseerde activiteiten weer gewoon kind laten zijn. Totdat elk kind in Nederland zich gehoord en gezien voelt, op een veilige en stabiele plek woont en zich positief kan ontwikkelen.

Privacybeleid

Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en -als je een telefoonnummer invult- om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij kan helpen. Wil je ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.