Bovenstaande bedragen zijn voorbeelden. We willen deze zomer ten minste 10.000 kinderen een onvergetelijke zomerervaring geven. Mocht de opbrengst van deze actie groter zijn, dan wordt dat besteed aan andere activiteiten in 2023 en 2024 om vergeten kinderen een onbezorgde tijd te geven.

Doneer als organisatie
Wat doet Het Vergeten Kind?

Het Vergeten Kind vraagt heel Nederland om niet langer weg te kijken maar mee te strijden voor de vergeten kinderen van Nederland. Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat het thuis niet fijn is, maar met elkaar kunnen we een vangnet vormen voor deze kinderen. Door naar ze te luisteren en ze echt te zien. Door met elkaar voor ze op te komen bij beleidsmakers waardoor de jeugdzorg verbetert. Door ze samen met vele vrijwilligers een onbezorgde, onvergetelijke tijd te geven waarbij ze weer even gewoon kind mogen zijn. En door donateur te worden zodat we er alles aan kunnen doen om ervoor te zorgen dat geen kind in Nederland er alleen voor staat.

Privacybeleid

Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en -als je een telefoonnummer invult- om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij kan helpen. Wil je ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.